Vi er klar på stand D26

Økologien er stadig at finde på det sønderjyske dyrskue, og med baggrund i erfaringerne fra 2018, vil der igen i år være en fælles stand med fokus på teknologier, produkter og rådgivning til den økologiske landmand uanset om man har planteproduktion, kvægproduktion eller kødproduktion. Fra rådgivningssamarbejdet Syddansk Økologi ser vi det som et stærkt kort i økologien, at det igen i år er lykkes, at samle forskellige firmaer og skabe et økologisk forum.

Standen i 2019 vil under det røde danske øko-logo være at finde på stand D26, som ligger lige ved siden af øko-spiseteltet og på vejen ”Rugmarken”.

Formålet er fortsat at gøre det lettere for den økologiske landmand at finde samarbejdspartnere indenfor, teknik, produkter og rådgivning.

Standen er first movers mht. speciale maskiner, så som ny intelligent styring på kendte maskiner, den autonome markrobot, Farmdroid, der både kan så og renholde f.eks. roerne. Og som noget nyt er ploven også at finde på stalden. Dens virkning overfor ukrudt kan og skal ikke nedgøres, men den skal selvfølgelig være korrekt indstillet for at give fuld effekt – firmaet Ploveksperten giver gerne gode råd – så kom og tag en snak med ham.

På produktsiden kan de sidste nyheder indenfor frø, gødning, mineraler og problemløsere til dyrene diskuteres med flere firmaer og Syddansk Økologi står klar til en snak omkring rådgivningen i mark, stald og økonomien. Vi har øko-kasketten på og diskuterer med jer ud fra stor erfaring, uvildighed og troværdighed.

Økologistanden henvender sig til både eksisterende og nye økologer, men landmænd med en potentiel økolog i maven er også meget velkommen til at kigge forbi og se/høre og diskutere hvilke muligheder og udfordringer der ligger i økologien.

Vi er så klar til at se dig på stand D26. Vi tilbyder en økologisk snak, sammen med en økologisk kop kaffe.

I 2019 består standen af følgende firmaer: CMN, Lunde Maskincenter, Yding Smedie & Maskiner, Ploveksperten, KS-specialfoder, Øgro, Nielsen & Smith og Syddansk Økologi.