18 nov 2020 - 09:30

UDVIKLING AF ØKOLOGISK LANDBRUGSPRODUKTION

For at sikre at vi fortsat har en stærk økologisk landbrugsproduktion i Danmark, skal vi hele tiden udvikle os. Forbrugerne stiller større og større krav til den økologiske produktion, og dem vil vi gerne leve op til. Samtidig er det helt afgørende, at forbrugerne finder produktionsformen troværdig, og at de har tillid til os økologiske landmænd.

På denne temadag bliver du informeret om nye initiativer, der er på vej, og du får inspiration til at omsætte de nye initiativer til tiltag på din egen bedrift.

Målgruppe
Temadagen er for såvel nye som erfarne økologiske landmænd, som vil være med til at udvikle den økologiske landbrugsproduktion.

Udbytte
Du får info om nuværende og kommende principper bag den økologiske landbrugsproduktion. Og bud på, hvordan vi sammen og hver især kan være med til at udvikle økologien på vores bedrifter, så vi altid er på forkant med forbrugernes ønsker.

Tag en jordprøve med
Undervejs på dagen laver vi en lille praktisk test af kulstofindholdet i jord fra din ejendom. Du skal derfor medbringe en jordprøve fra en af dine marker. Du får mere info herom, når du har tilmeldt dig.

Se det fulde program her.

Det er gratis at deltage. Fonden for Økologisk Landbrug finansierer dagen.

Tilmelding skal ske her eller SMS, send en mail eller ring Vibeke Finderup Christensen på vifc@seges.dk eller tlf. 8740 5363. Tilmelding skal ske senest d. 12. november 2020.