Syddansk Økologi vil gerne invitere dig på en økologisk inspirationstur rundt på Fyn, onsdag d. 30. august.

Du får på turen en oplagt mulighed for at netværke med kolleger og konsulenter, og samtidig blive klogere på egne muligheder.

Bussen kører kl. 7:30 fra Sønderjysk Landboforening, Billundvej 3, 6500 Vojens og derudover er mulighed for at stå på ved afkørsel 58b (Middelfart/Strib) kl. 8:15 eller hos Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg kl. 8:45.

Program for turen:

Verningelund v/Arne Jørgensen

Bedriften har 250 jerseykøer og der malkes med 4 malkerobotter. Derudover er der eget opdræt af kalve, kvier og stude samt markgrise til egen gårdbutik. I græsmarken eksperimenteres med forskellige urter.

www.verningelund.dk

Frokost og rundvisning Risbjerg landbrug v/Hans Erik Jørgensen

Bedriften har 300 søer, produktion af slagtegrise, Skotsk Højlandskvæg samt får. Derudover drives der 340 ha med bl.a. korn, ærter og græsfrø. Hans Erik er desuden politisk aktiv som formand for Landbrug & Fødevarers Økologisektion.

www.risbjerg.nu

Harndrup Skov Frugtplantage v/ Poul Rytter

Der er ca. 20 ha økologisk “Frugtavl i pagt med naturen”. Bedriften har været økologisk siden 1990 og der er mere end 30 sorter af æbler og pærer i plantagen. Derudover prøver de lidt til med kirsebær, blommer, solbær, ribs og stikkelsbær.

www.harndrupfrugt.dk

Turen slutter i Vissenbjerg ca. kl. 16:00 og i Vojens kl. ca. 17:15.

Prisen for hele dagen inkl. bus og forplejning er 895 kr.+ moms/person
Tilmelding skal ske senest d. 25. august til Aase Holmgaard på ahk@sd-k.dk – HUSK at meddele hvor du ønsker at stige på bussen.