Centrovice træder ind i økologisamarbejdet Syddansk Økologi

Med virkning fra 18. november 2015 har Syddansk Økologi budt velkommen til endnu en samarbejdspartner, idet også økologiafdelingen i Centrovice er trådt ind i det økologiske samarbejde.

Syddansk Økologi vil dermed fremover være et samarbejde mellem økologirådgivningen i Sønderjysk Landboforening, LandbrugsrådgivningSyd, LandboSyd og nu også Centrovice.

Øget økologisk slagkraft til gavn for kunderne!

”Vi er meget glade for at få Centrovice med i samarbejdet i Syddansk Økologi. Det betyder, at vi tilsammen bliver endnu mere slagkraftige på økologiområdet. Rent fagligt supplerer vi nemlig hinanden godt, og vi får større mulighed for at levere mere specialiseret rådgivning til vore økologer. Vi kan se nogle klare synergier i at nogle af vore kompetencer specielt inden for husdyrområdet og tværfaglig økologisk rådgivning også kan udbydes og være til gavn i det fynske område, og på den andens side har fynboerne kompetencer inden for økologi og gårdbutikker, som vi kan få glæde af, udtaler koordinator og projektudvikler i Syddansk Økologi, Aase Holmgaard.

Hele paletten tilbydes!

Også hos Centrovice er der stor tilfredshed hos afdelingschef for Planteavl, Leif Hagelskjær, og økologikonsulent Diana Boysen Poulsen med den indgåede samarbejdsaftale:

”Vi oplever øget interesse for økologirådgivning i denne tid, og i stedet for blot at ansætte flere medarbejdere, mener vi, at samarbejdet i Syddansk Økologi vil give bedre mulighed for faglig sparring og udvikling på området. Ligesom samarbejdet vil give vores kunder direkte adgang til hele palletten af økologisk rådgivning,f. eks. Inden for husdyr, som vi ikke tidligere har kunnet tilbyde. Vi ser således både fordele i form af vidensdeling, bedre kapacitet og større ’økologiske muskler’, ” forklarer Leif Hagelskjær.

16 medarbejdere med fokus på økologi

Helt konkret er det tre personer fra Centrovice, der byder ind med deres kompetencer i Syddansk økologi. Det drejer sig om økologikonsulent (planteavl) Diana Boysen Poulsen samt driftsøkonomerne virksomhedskonsulent Torben Aamand Sørensen (kvæg økonomi) og økonomikonsulent Bo Ellegaard Nielsen (svin og planteavl). Sammen med de 13 medarbejdere der enten er specialiserede økologer eller tilknyttede driftsøkonomer i Syddansk Økologi, kommer samarbejdet til at udgøre et medarbejder-team på 15 medarbejdere. Det drejer sig efter fusionen om 4 planterådgivere, 3 kvægøkologer, 1 svineøkolog og 7 driftsøkonomer.

Kontakt for yderligere kommentarer:

Syddansk Økologi:

Aase Holmgaard, koordinator og projektudvikler, mobil: 2321 4192

 

Centrovice:

Leif Hagelskjær, afdelingschef Planteavl, mobil: 2961 5002

Diana Boysen Poulsen, økologikonsulent, mobil: 3058 8819