Top 10 i salgsafgrøder
Gode dækningsbidrag i glutenfri havre og rug, mens vinterraps er højdespringer, hvis det går godt.

Valg af vårsæd i 2017
Første skridt er at vælge hvilken vårsædsart, der skal etableres. Dernæst, at tjekke om der findes økologisk udsæd af den ønskede sort i frødatabasen. Det begrænsede udvalg af sorter og små partistørrelsen gør, at det er vigtigt at bestille udsæden i god tid.

Søg økologisk investeringsstøtte nu
118 definerede teknologier, kan der nu søges op til 40 % tilskud til. Den 1. november blev der åbnet op for ansøgninger til den økologiske investeringsordning, og går du med planer om renovering, udvidelse eller produktionsskift, kan ordningen være noget for dig.

Læs disse artikler i ØKOLOGI – Inspiration til jordbruget, november 2016. Fagbladet udgives af en rådgivningscentre i DLBR i samarbejde med SEGES og Landbrug & Fødevarer og udkommer 10 gange om året med aktuelt nyt om markedet, regler og alle faggrene. 20 sider smækfyldt med nye og relevant viden for den økologiske landmand. Fagbladet skrives af økologikonsulenter fra hele landet, der har støvlerne på og ved, hvad økologiske landmænd har brug for at vide. Ring til din lokale økologikonsulent eller til Marianne Tesdorpf på tlf. 57 86 53 29 eller send en mail til oeny2014@gmail.com, hvis du ønsker at bestille et abonnement