ØKOLOGI – Inspiration til jordbruget nr. 9 byder på et spændende tema om økoprotein til foder og human konsum. Læs bl.a. om solsikker, der måske er på vej til at blive en ny økologisk afgrøde i Danmark, om dyrkning af økologisk vinterraps og hvordan planter kan sikre den nødvendige protein i maden.

Derudover er der også stort fokus på sunde dyr og høj dyrevelfærd i artiklerne om mineraler til malkekvæg, udegående dyr om vinteren, bedre holdbarhed af førstekalvskøer og uønsket adfærd hos økologiske grise.

Fagbladet udgives af rådgivningscentre i DLBR i samarbejde med SEGES og Landbrug & Fødevarer og udkommer 10 gange om året med aktuelt nyt om markedet, regler og alle faggrene. 20 sider smækfyldt med nye og relevant viden for den økologiske landmand. Fagbladet skrives af økologikonsulenter fra hele landet, der har støvlerne på og ved, hvad økologiske landmænd har brug for at vide. Ring til din lokale økologikonsulent, eller til Jette Douglas, LandbrugsMedierne, på telefon 33 39 47 15 eller send en mail til JDA@landbrugsmedierne.dk, hvis du ønsker at bestille et abonnement.