Se hvad de fire kandidater med tilknytning til Syddansk Økologi, som stiller op til Økologisektionens bestyrelse i Landbrug & Fødevarer, står for:

Flemming Skov: ”Jeg har altid været med til, at skabe den økologiske dagsorden. For jeg mener, at det er vigtigt at vi tager del i de regler vi skaber økologi under. Ydermere er vigtigt når man sidder i en bestyrelse, at man tænker på helheden, og ikke kun på sin egen bedrift.”

Hans Erik Jørgensen: ”Ingen brok – mere udvikling og bæredygtighed. Vi skal have flere robuste, økologiske bedrifter, som er klar til fremtiden. Jeg vil gerne motivere til, at der kommer flere økologiske landmænd.”

Thomas Helle: ”Jeg har været økolog i 20 år, og jeg har mod på fremtiden.”

Tobias Hausted

Husk at komme til Årsmøde for økologer d. 25. oktober, og stem på din kandidat